O Nama
O Nama

O Nama

Beerland / O Nama

Restoran Beerland počeo je sa radom krajem 2013.godine, na lokaciji bivšeg kultnog gradskog restorana ''Akvarijus'', gde smo nastavili tradiciju dužu od 100 godina na ovom prostoru i nastavili sa ponosom da se bavimo ugostiteljstvom i spremanjem tradicionalne srpske domaće kuhinje.

Mesto na kojem ćete uvek moći da uživate u prijatnom obroku, autentičnom ambijentu, na kojem ćete moći da se opustite i uživate, a ponekad kada se za to ukaže povoljna prilika i ''zagrejete'' sa Vašim prijateljima!

Naš je restoran je moderno, urbano mesto za okupljanje svih generacija, gde možete uživati u raznim tradicionalnim gurmanskim specijalitetima, sjajnim rebarcima, bavarskim kobasicama, ribljim specijalitetima, sa izborom od preko 30 vrsti piva, kvalitetnim izborom domaćih rakija i vina.

 

Poseban aspekat stavili smo na muzički program, sa minimum dve žive svirke nedeljeno a tokom leta gotovo svako veče u bašti restorana možete se opustiti uz zvuke tamburaša, domaćih pop&rock bendova kao i popularnih klupskih pop&folk bendova, koji atmosferu dovode do usijanja, jer kod nas je provod jedna totalno druga dimenzija u odnosu na okruženje, to je nešto što bi i sami trebali da utvrdite ako već niste! 🙂

Tokom leta apsolutno najbolje mesto u gradu je bašta našeg restorana, koja se nalazi u jedinoj gradskoj šumi, uz obezbeđen parking, igralište za decu, prirodni hlad, naša bašta je sjajno mesto za porodična okupljanja, grupne postete i ručkove, romantične večere ili pak za čisto ''kuliranje'' uz kaficu ili koktelčić i sve to uz opuštajuće tonove ptica... Zvuči sjajno zar ne? Nije fora nije šala, izvolite, OČEKUJEMO VAS!!!